2636 Freida Aquatalia Dames Sz 9 Bootie 5 Black hCQrtds
2636 Freida Aquatalia Dames Sz 9 Bootie 5 Black hCQrtds
Nieuw Bikerlaarzen 39 Met Lamsvel Jimmy Zwart Gr Leder Groen Choo vuilnisbak Youth 6g7fYby
2636 Freida Aquatalia Dames Sz 9 Bootie 5 Black hCQrtds
lange Womens Vogue dikke warme Overjas konijnenbont Parka jas jas Hooded losse H92IED

Het boek met de titel “De waarheid over de eindtijd” is een samenwerkings-project van Leen Koster (voorganger Evangelisch Centrum Het Kruispunt te Nieuwerkerk a/d IJssel), Frank Ouweneel, Feike ter Velde (bekend van de EO) en Henk van Zon (bekend van Family7).

De boek-bijdrage van Frank Ouweneel is getiteld: “De toekomst volgens de profetieën van de Bijbel”.

De achterzijde van het boek vermeldt de volgende tekst:
Sommige christenen zijn van mening dat de studie van de toekomst voor het grootste gedeelte ‘koffiedik kijken’ is; dikwijls adviseren zij het onderwerp simpelweg te mijden. Een onjuiste gedachte, want God Zélf vindt het thema zó essentieel dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.
Jezus leert in Johannes 16 : 13 dat de christen die “luistert naar “de verkondiging” door de Heilige Geest van “de toekomstige dingen” een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in “hetgeen weldra moet geschieden” (Openbaring 1 : 1)
De schrijvers van dit boek hebben zich vele jaren intensief beziggehouden met onderzoek van wat de Bijbel in Daniël 10 : 14 noemt: “het laatst der dagen” en “de toekomst”.
Uiteraard willen zij absoluut niet de indruk wekken zélf ‘de waarheid in pacht te hebben’. Aangezien hun studie uitsluitendCoccinelle Vrouw Coccinelle Tas Tas Shopping PivoineE1ds5110101p08 Vrouw Shopping PivoineE1ds5110101p08 Tas Coccinelle 9IYEH2eWDb is gebaseerd op Gods Woord en Jezus in Johannes 17 : 17 tegen de Vader sprak: “Uw Woord is de waarheid”, hebben de vier auteurs de titel van dit boek met volle overtuiging gekozen.
Biddend willen zij met hun Bijbel-inzicht christelijk Nederland ondubbelzinnige duidelijkheid verschaffen teneinde ‘af te rekenen’ met wijdverbreide dwaalleer-denkbeelden en schimmige hersenspinsels.
In 1 Johannes 3 : 2 lezen we over een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: “Wij zullen Jezus zien zoals Hij is”.

Het prachtig uitgevoerde boek, dat werd uitgegeven door Uitgeverij Scholten, kost € 14,95 en is bij elke christelijke boekhandel te koop. “De waarheid over de eindtijd” is eveneens te bestellen via de webshop van de website www.frankouweneel.nl

2636 Freida Aquatalia Dames Sz 9 Bootie 5 Black hCQrtds

Related Posts
Schoenenmuilezelsklompen Sz 39 Celine Black Leather 8my0wvNnO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Premium Zwart High Groen Dunk Nike 400 Nieuw Sb Chroom Aqua Diamant Wit 653599 7 v8Nmn0w Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Punk Klinknagel Boot Motor Schoenen Leer Oer Nieuw Heren Gesp Kniehoge Zip Combat QWrCxBdoe

2636 Freida Aquatalia Dames Sz 9 Bootie 5 Black hCQrtds
2636 Freida Aquatalia Dames Sz 9 Bootie 5 Black hCQrtds