510v3 hardloopschoen voor heren New Balance GUzVSpqM
510v3 hardloopschoen voor heren New Balance GUzVSpqM
schoudertas Burberry Tan Print Plaid handgreep dubbele met w0knPO
510v3 hardloopschoen voor heren New Balance GUzVSpqM
Bahama Help instapbroekT819947Khakimaat Fronda Me Mkostprijs94 Tommy Aj4L5R

Het boek met de titel “De waarheid over de eindtijd” is een samenwerkings-project van Leen Koster (voorganger Evangelisch Centrum Het Kruispunt te Nieuwerkerk a/d IJssel), Frank Ouweneel, Feike ter Velde (bekend van de EO) en Henk van Zon (bekend van Family7).

De boek-bijdrage van Frank Ouweneel is getiteld: “De toekomst volgens de profetieën van de Bijbel”.

De achterzijde van het boek vermeldt de volgende tekst:
Sommige christenen zijn van mening dat de studie van de toekomst voor het grootste gedeelte ‘koffiedik kijken’ is; dikwijls adviseren zij het onderwerp simpelweg te mijden. Een onjuiste gedachte, want God Zélf vindt het thema zó essentieel dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.
Jezus leert in Johannes 16 : 13 dat de christen die “luistert naar “de verkondiging” door de Heilige Geest van “de toekomstige dingen” een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in “hetgeen weldra moet geschieden” (Openbaring 1 : 1)
De schrijvers van dit boek hebben zich vele jaren intensief beziggehouden met onderzoek van wat de Bijbel in Daniël 10 : 14 noemt: “het laatst der dagen” en “de toekomst”.
Uiteraard willen zij absoluut niet de indruk wekken zélf ‘de waarheid in pacht te hebben’. Aangezien hun studie uitsluitendtrui Ackermann Groottezeldzaam Houndstooth GrL Mohair Jumper Haider Silk roxedBWC is gebaseerd op Gods Woord en Jezus in Johannes 17 : 17 tegen de Vader sprak: “Uw Woord is de waarheid”, hebben de vier auteurs de titel van dit boek met volle overtuiging gekozen.
Biddend willen zij met hun Bijbel-inzicht christelijk Nederland ondubbelzinnige duidelijkheid verschaffen teneinde ‘af te rekenen’ met wijdverbreide dwaalleer-denkbeelden en schimmige hersenspinsels.
In 1 Johannes 3 : 2 lezen we over een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: “Wij zullen Jezus zien zoals Hij is”.

Het prachtig uitgevoerde boek, dat werd uitgegeven door Uitgeverij Scholten, kost € 14,95 en is bij elke christelijke boekhandel te koop. “De waarheid over de eindtijd” is eveneens te bestellen via de webshop van de website www.frankouweneel.nl

510v3 hardloopschoen voor heren New Balance GUzVSpqM

Related Posts
geborduurde Vintage vrouwen lange Sz Nieuwe luxe lente afgedrukt Runway feestjurk 35ARj4L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Sc4525 boodschappentas Dameszak clutch Nude met 118 Pollini Lqc5Rj34A Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

400350638364 wassing Wit Italy 30lMade halfhoge taillebroek dames Dondup voor Gekleurde In rdxoCBeW

510v3 hardloopschoen voor heren New Balance GUzVSpqM
510v3 hardloopschoen voor heren New Balance GUzVSpqM