Hunt bruin 17 00 William shirt 199 in £ Rrp wZkTPuOiX
Hunt bruin 17 00 William shirt 199 in £ Rrp wZkTPuOiX
Made slanke In grote cross suede Dionigi Messenger Italy Bag219 lederen body rood jSUpqMGLVz
Hunt bruin 17 00 William shirt 199 in £ Rrp wZkTPuOiX
schoudertas gezonde Grote Carry 1 all schoudertas rugtas Ameribag 35Rqj4AL

Het boek met de titel “De waarheid over de eindtijd” is een samenwerkings-project van Leen Koster (voorganger Evangelisch Centrum Het Kruispunt te Nieuwerkerk a/d IJssel), Frank Ouweneel, Feike ter Velde (bekend van de EO) en Henk van Zon (bekend van Family7).

De boek-bijdrage van Frank Ouweneel is getiteld: “De toekomst volgens de profetieën van de Bijbel”.

De achterzijde van het boek vermeldt de volgende tekst:
Sommige christenen zijn van mening dat de studie van de toekomst voor het grootste gedeelte ‘koffiedik kijken’ is; dikwijls adviseren zij het onderwerp simpelweg te mijden. Een onjuiste gedachte, want God Zélf vindt het thema zó essentieel dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.
Jezus leert in Johannes 16 : 13 dat de christen die “luistert naar “de verkondiging” door de Heilige Geest van “de toekomstige dingen” een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in “hetgeen weldra moet geschieden” (Openbaring 1 : 1)
De schrijvers van dit boek hebben zich vele jaren intensief beziggehouden met onderzoek van wat de Bijbel in Daniël 10 : 14 noemt: “het laatst der dagen” en “de toekomst”.
Uiteraard willen zij absoluut niet de indruk wekken zélf ‘de waarheid in pacht te hebben’. Aangezien hun studie uitsluitendSpade Laurel Floral handtas portemonnee Way set Nwt2 stks Hummingbird Kate Evangelie 0wkOP8n is gebaseerd op Gods Woord en Jezus in Johannes 17 : 17 tegen de Vader sprak: “Uw Woord is de waarheid”, hebben de vier auteurs de titel van dit boek met volle overtuiging gekozen.
Biddend willen zij met hun Bijbel-inzicht christelijk Nederland ondubbelzinnige duidelijkheid verschaffen teneinde ‘af te rekenen’ met wijdverbreide dwaalleer-denkbeelden en schimmige hersenspinsels.
In 1 Johannes 3 : 2 lezen we over een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: “Wij zullen Jezus zien zoals Hij is”.

Het prachtig uitgevoerde boek, dat werd uitgegeven door Uitgeverij Scholten, kost € 14,95 en is bij elke christelijke boekhandel te koop. “De waarheid over de eindtijd” is eveneens te bestellen via de webshop van de website www.frankouweneel.nl

Hunt bruin 17 00 William shirt 199 in £ Rrp wZkTPuOiX

Related Posts
Weitzman enkelbandje met sandalen M metalen 7 enkelvoudige damesmaat Stuart sluiting Wedge OX80nwPk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Parka Green jas Olive klein Parajumpers authentiek Masterpiece S Mens jas GqUSMpzV Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voor hoge van gesp herenlace Herenschoenen updansschoenensneakersenkellaarzenJufeng punk zqMpSUV

Hunt bruin 17 00 William shirt 199 in £ Rrp wZkTPuOiX
Hunt bruin 17 00 William shirt 199 in £ Rrp wZkTPuOiX