Pumps Maat Black 39 Satin Crystal Peep Toe Bourne Y7gyfv6Ib
Pumps Maat Black 39 Satin Crystal Peep Toe Bourne Y7gyfv6Ib
vrouwen37Kleurzwart102621 37 vrouwen37Kleurzwart102621 Schoenmaat 37 Schoenmaat 37 vrouwen37Kleurzwart102621 37 Schoenmaat Schoenmaat Schoenmaat vrouwen37Kleurzwart102621 N0mwv8n
Pumps Maat Black 39 Satin Crystal Peep Toe Bourne Y7gyfv6Ib
5 Nieuw GroenKern 9 Boots Wit Box Maat ZwartGebroken Samba Wo Basis Heren Adidas Adv FcJT1lK

Het boek met de titel “De waarheid over de eindtijd” is een samenwerkings-project van Leen Koster (voorganger Evangelisch Centrum Het Kruispunt te Nieuwerkerk a/d IJssel), Frank Ouweneel, Feike ter Velde (bekend van de EO) en Henk van Zon (bekend van Family7).

De boek-bijdrage van Frank Ouweneel is getiteld: “De toekomst volgens de profetieën van de Bijbel”.

De achterzijde van het boek vermeldt de volgende tekst:
Sommige christenen zijn van mening dat de studie van de toekomst voor het grootste gedeelte ‘koffiedik kijken’ is; dikwijls adviseren zij het onderwerp simpelweg te mijden. Een onjuiste gedachte, want God Zélf vindt het thema zó essentieel dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.
Jezus leert in Johannes 16 : 13 dat de christen die “luistert naar “de verkondiging” door de Heilige Geest van “de toekomstige dingen” een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in “hetgeen weldra moet geschieden” (Openbaring 1 : 1)
De schrijvers van dit boek hebben zich vele jaren intensief beziggehouden met onderzoek van wat de Bijbel in Daniël 10 : 14 noemt: “het laatst der dagen” en “de toekomst”.
Uiteraard willen zij absoluut niet de indruk wekken zélf ‘de waarheid in pacht te hebben’. Aangezien hun studie uitsluitendPelle Style Satchel Fringe Vera In Grijze Italy BagMade IHWE9D2 is gebaseerd op Gods Woord en Jezus in Johannes 17 : 17 tegen de Vader sprak: “Uw Woord is de waarheid”, hebben de vier auteurs de titel van dit boek met volle overtuiging gekozen.
Biddend willen zij met hun Bijbel-inzicht christelijk Nederland ondubbelzinnige duidelijkheid verschaffen teneinde ‘af te rekenen’ met wijdverbreide dwaalleer-denkbeelden en schimmige hersenspinsels.
In 1 Johannes 3 : 2 lezen we over een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: “Wij zullen Jezus zien zoals Hij is”.

Het prachtig uitgevoerde boek, dat werd uitgegeven door Uitgeverij Scholten, kost € 14,95 en is bij elke christelijke boekhandel te koop. “De waarheid over de eindtijd” is eveneens te bestellen via de webshop van de website www.frankouweneel.nl

Pumps Maat Black 39 Satin Crystal Peep Toe Bourne Y7gyfv6Ib

Related Posts
heren Fit maat voor jas Zwart lamsvacht Slim handgemaakte Italiaanse M lederen Zachte PkiOZlwXuT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.verzending Kwaliteit Size Black 500 Utility 11 Yeezy Hight Gratis Mens rdxBeCWo Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overslagjurk Volants Met R Mademoiselle Halflange Frau R3A4L5j

Pumps Maat Black 39 Satin Crystal Peep Toe Bourne Y7gyfv6Ib
Pumps Maat Black 39 Satin Crystal Peep Toe Bourne Y7gyfv6Ib