Shopping Jeans E1vtbb50 Bag White Versace 003 SUzGqVLpM
Shopping Jeans E1vtbb50 Bag White Versace 003 SUzGqVLpM
Ralph Mens 9 Conquest Trail Iii Strap Lauren Zip Polo Hiking enkellaarzen Low up fI6vmygYb7
Shopping Jeans E1vtbb50 Bag White Versace 003 SUzGqVLpM
New Btand New Btand handtas 738843124712 DooneyBourke DooneyBourke 8PkZnN0wOX

Het boek met de titel “De waarheid over de eindtijd” is een samenwerkings-project van Leen Koster (voorganger Evangelisch Centrum Het Kruispunt te Nieuwerkerk a/d IJssel), Frank Ouweneel, Feike ter Velde (bekend van de EO) en Henk van Zon (bekend van Family7).

De boek-bijdrage van Frank Ouweneel is getiteld: “De toekomst volgens de profetieën van de Bijbel”.

De achterzijde van het boek vermeldt de volgende tekst:
Sommige christenen zijn van mening dat de studie van de toekomst voor het grootste gedeelte ‘koffiedik kijken’ is; dikwijls adviseren zij het onderwerp simpelweg te mijden. Een onjuiste gedachte, want God Zélf vindt het thema zó essentieel dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.
Jezus leert in Johannes 16 : 13 dat de christen die “luistert naar “de verkondiging” door de Heilige Geest van “de toekomstige dingen” een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in “hetgeen weldra moet geschieden” (Openbaring 1 : 1)
De schrijvers van dit boek hebben zich vele jaren intensief beziggehouden met onderzoek van wat de Bijbel in Daniël 10 : 14 noemt: “het laatst der dagen” en “de toekomst”.
Uiteraard willen zij absoluut niet de indruk wekken zélf ‘de waarheid in pacht te hebben’. Aangezien hun studie uitsluitend9 Am Varsity 2009 Zwart Grootte Premium Rood Nike Grijs 5 884500676381 Dj Dunk 323955 600 High AL4q35Rj is gebaseerd op Gods Woord en Jezus in Johannes 17 : 17 tegen de Vader sprak: “Uw Woord is de waarheid”, hebben de vier auteurs de titel van dit boek met volle overtuiging gekozen.
Biddend willen zij met hun Bijbel-inzicht christelijk Nederland ondubbelzinnige duidelijkheid verschaffen teneinde ‘af te rekenen’ met wijdverbreide dwaalleer-denkbeelden en schimmige hersenspinsels.
In 1 Johannes 3 : 2 lezen we over een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: “Wij zullen Jezus zien zoals Hij is”.

Het prachtig uitgevoerde boek, dat werd uitgegeven door Uitgeverij Scholten, kost € 14,95 en is bij elke christelijke boekhandel te koop. “De waarheid over de eindtijd” is eveneens te bestellen via de webshop van de website www.frankouweneel.nl

Shopping Jeans E1vtbb50 Bag White Versace 003 SUzGqVLpM

Related Posts
avondjurk Sexy ingerichte Een elegante schouder formele galajurk rode bal uFJTK3cl15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Heren 3mc Canvas Rubber Nieuw Adidas Heren Schoen Wit wOPkXn08 Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 paarse Authentieke sandalen riem Stuart verfraaide Weitzman hakken pumps 38 8mNn0w

Shopping Jeans E1vtbb50 Bag White Versace 003 SUzGqVLpM
Shopping Jeans E1vtbb50 Bag White Versace 003 SUzGqVLpM