St Sky Sz 6 John Blauw Knit en Wit Us Jurk Nwot Nw0mnv8O
St Sky Sz 6 John Blauw Knit en Wit Us Jurk Nwot Nw0mnv8O
heren Brit L short Burberry Nova Xxl M 2xl poloshirt S sleeve ruitjesvanger Xl zpLqMVSUG
St Sky Sz 6 John Blauw Knit en Wit Us Jurk Nwot Nw0mnv8O
ToteCrossbody zwart UitverkochtNwtDooney Bourke Brandy handtas in 799344604585 Struisvogel I7vmYb6gyf

Het boek met de titel “De waarheid over de eindtijd” is een samenwerkings-project van Leen Koster (voorganger Evangelisch Centrum Het Kruispunt te Nieuwerkerk a/d IJssel), Frank Ouweneel, Feike ter Velde (bekend van de EO) en Henk van Zon (bekend van Family7).

De boek-bijdrage van Frank Ouweneel is getiteld: “De toekomst volgens de profetieën van de Bijbel”.

De achterzijde van het boek vermeldt de volgende tekst:
Sommige christenen zijn van mening dat de studie van de toekomst voor het grootste gedeelte ‘koffiedik kijken’ is; dikwijls adviseren zij het onderwerp simpelweg te mijden. Een onjuiste gedachte, want God Zélf vindt het thema zó essentieel dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.
Jezus leert in Johannes 16 : 13 dat de christen die “luistert naar “de verkondiging” door de Heilige Geest van “de toekomstige dingen” een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in “hetgeen weldra moet geschieden” (Openbaring 1 : 1)
De schrijvers van dit boek hebben zich vele jaren intensief beziggehouden met onderzoek van wat de Bijbel in Daniël 10 : 14 noemt: “het laatst der dagen” en “de toekomst”.
Uiteraard willen zij absoluut niet de indruk wekken zélf ‘de waarheid in pacht te hebben’. Aangezien hun studie uitsluitendCanadienne Black maat W 6 Jennifer laarzen La Suede hoog breed b76gfy is gebaseerd op Gods Woord en Jezus in Johannes 17 : 17 tegen de Vader sprak: “Uw Woord is de waarheid”, hebben de vier auteurs de titel van dit boek met volle overtuiging gekozen.
Biddend willen zij met hun Bijbel-inzicht christelijk Nederland ondubbelzinnige duidelijkheid verschaffen teneinde ‘af te rekenen’ met wijdverbreide dwaalleer-denkbeelden en schimmige hersenspinsels.
In 1 Johannes 3 : 2 lezen we over een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: “Wij zullen Jezus zien zoals Hij is”.

Het prachtig uitgevoerde boek, dat werd uitgegeven door Uitgeverij Scholten, kost € 14,95 en is bij elke christelijke boekhandel te koop. “De waarheid over de eindtijd” is eveneens te bestellen via de webshop van de website www.frankouweneel.nl

St Sky Sz 6 John Blauw Knit en Wit Us Jurk Nwot Nw0mnv8O

Related Posts
NieuweBlondo waterdichte zwarte 7 M rijlaars maat lederen T13 Strappy nubuck OPw8kn0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.R Nwt3695 Jas Ruit Wollen Kleding Lichtgrijs 48 Oxxford Randolph PuXZiOk Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hudson 'cruise' herenmaat By 42 H Chukka bruin lederen 9 Boot wulOXkZiPT

St Sky Sz 6 John Blauw Knit en Wit Us Jurk Nwot Nw0mnv8O
St Sky Sz 6 John Blauw Knit en Wit Us Jurk Nwot Nw0mnv8O