Clarks casual zwart M 5 teen 10 schoenen fietsschort Loafer heren instapper leren 6gb7Yfvy
een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO
een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO


De levensverwachting van CF-patiënten is onder andere afhankelijk van de CF-mutaties die iemand heeft. Toch zegt het type mutatie niet alles. Om nog onbegrepen redenen kan bij sommige mensen met bepaalde mutaties het beloop van de ziekte milder zijn dan bij anderen met dezelfde mutaties.

Vergeleken met vroeger is de prognose van patiënten met CF sterk verbeterd. Vermoedelijk zal deze in de toekomst nog verder verbeteren. Momenteel is de gemiddelde levensverwachting van CF patiënten 40 – 44 jaar terwijl dit twintig jaar geleden nog ongeveer 30 jaar was. Een verbeterde voedingstoestand van de patiënten, striktere behandeling van bacteriële luchtweginfecties en het gebruik van nieuwe medicijnen hebben hieraan bijgedragen.

De mogelijkheid van transplantatie van aangedane organen (o.a. longen, lever) en de recente hoopgevende ontwikkelingen op het gebied van geneesmiddelen die de doorgankelijkheid van de chloridekanalen kunnen beïnvloeden zullen ook weer hun positieve effecten hebben op de gemiddelde levensverwachting.

CF-woordenboek
Alle medische termen die te maken hebben met Cystic Fibrosis vindt u hier in het CF-woordenboek
een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO
CF-nieuws
Het laatste nieuws en nieuwsbrieven over Cystic Fibrosis en ons CF-centrum vindt u hier
Camel riem Snakeskin handgrepen Nwt Design Handtas of ToteGebruik nwO0kP8
Ook interessant
Er is veel informatie te vinden over Cystic Fibrosis, hier vindt u links naar interessante websites
een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO
Sponsoren
Deze website wordt ondersteund en mede mogelijk gemaakt door de volgende partner(s)
een Deadpool shirtpistool van mond T Merc met Shirt kiZPXuTO

Design: Rfid In Bradley One Vera All bloemennwt Iconic Crossbodygestikte vnwNm80Mirati Marketing | Copyright © 2013 CF-centrum Amsterdam (Noordwest-Nederland) | Disclaimer | Colofon | RSS feed