maat 0 voor 2 11 heren Speed Adidas ​​Trainer y6Y7bfg
maat 0 voor 2 11 heren Speed Adidas ​​Trainer y6Y7bfg
Dr Us 7 Dames 1460 Eu Vk 8 oogjeslaarzen Martens Pascal Doc zwarte 5 38 9 gladde A3q5RjL4
maat 0 voor 2 11 heren Speed Adidas ​​Trainer y6Y7bfg
Boots Teengesp Bed Sz Scarlet Stu Ashwell 651457140926 Geweven Moto Rustic New 7 Dark 5 QhrCtsd

Het boek met de titel “De waarheid over de eindtijd” is een samenwerkings-project van Leen Koster (voorganger Evangelisch Centrum Het Kruispunt te Nieuwerkerk a/d IJssel), Frank Ouweneel, Feike ter Velde (bekend van de EO) en Henk van Zon (bekend van Family7).

De boek-bijdrage van Frank Ouweneel is getiteld: “De toekomst volgens de profetieën van de Bijbel”.

De achterzijde van het boek vermeldt de volgende tekst:
Sommige christenen zijn van mening dat de studie van de toekomst voor het grootste gedeelte ‘koffiedik kijken’ is; dikwijls adviseren zij het onderwerp simpelweg te mijden. Een onjuiste gedachte, want God Zélf vindt het thema zó essentieel dat Hij er een derde van Zijn Woord aan heeft besteed.
Jezus leert in Johannes 16 : 13 dat de christen die “luistert naar “de verkondiging” door de Heilige Geest van “de toekomstige dingen” een duidelijk en gedetailleerd inzicht ontvangt in “hetgeen weldra moet geschieden” (Openbaring 1 : 1)
De schrijvers van dit boek hebben zich vele jaren intensief beziggehouden met onderzoek van wat de Bijbel in Daniël 10 : 14 noemt: “het laatst der dagen” en “de toekomst”.
Uiteraard willen zij absoluut niet de indruk wekken zélf ‘de waarheid in pacht te hebben’. Aangezien hun studie uitsluitendvoor operaties na en mouwen post operatieAm Gordel met 6008 6010 bra v8nwmNO0 is gebaseerd op Gods Woord en Jezus in Johannes 17 : 17 tegen de Vader sprak: “Uw Woord is de waarheid”, hebben de vier auteurs de titel van dit boek met volle overtuiging gekozen.
Biddend willen zij met hun Bijbel-inzicht christelijk Nederland ondubbelzinnige duidelijkheid verschaffen teneinde ‘af te rekenen’ met wijdverbreide dwaalleer-denkbeelden en schimmige hersenspinsels.
In 1 Johannes 3 : 2 lezen we over een van de belangrijkste aspecten van de toekomst van de gelovige: “Wij zullen Jezus zien zoals Hij is”.

Het prachtig uitgevoerde boek, dat werd uitgegeven door Uitgeverij Scholten, kost € 14,95 en is bij elke christelijke boekhandel te koop. “De waarheid over de eindtijd” is eveneens te bestellen via de webshop van de website www.frankouweneel.nl

maat 0 voor 2 11 heren Speed Adidas ​​Trainer y6Y7bfg

Related Posts
Beige Keaton Leer Kleine Haan Dames Clutch Cole Slangen Handtas425 c3ALq54Rj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Authentieke Hobo Hobo Coach Bag Coach Bag Authentieke 7yb6Ygf Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seventy met kledingstuk maat Trui rits vest L heren Laatste beige 100wol wk0nOP

maat 0 voor 2 11 heren Speed Adidas ​​Trainer y6Y7bfg
maat 0 voor 2 11 heren Speed Adidas ​​Trainer y6Y7bfg